Impressie van de workshops

Zoveel keuze, hoe kies je dan een workshop die het beste bij je past? Door middel van foto’s die eerder zijn gemaakt tijdens een workshop! Hieronder een kleine selectie van de gezellige momenten in het Stadsatelier.

Letterpers ‘Loden letters drukken’

Tijdens de workshop met loden letters drukken leer je alles over het zetten van letters op de traditionele manier. Met een zethaak zet je de letters in de juiste volgorde. Bind je het zetsel in met touw en druk je op één van onze twee persen af. Ideaal voor kaarten met tekst, gedichten of zelfs een kalender!

Letterpers ‘Druk je quote’ met houten letters

Tekst over de workshop

Papierscheppen

Tekst over de workshop

Photopolymeer etsen

Tekst over de workshop

Vriendinnen, collega’s of familie uitje

Een middag even met vriendinnen heerlijk creatief bezig en van te voren lekker lunchen? Of een bedrijfsuitje? Met je gezin of familie komen drukken? Boek een gezellig ochtend, middag of avond in het Stadsatelier!

Workshop op maat

Een workshop naast een evenement zoals Keistad Fietsfestival. En wat is er dan leuker dan tandwielen drukken! Een uniek kunstwerkje binnen 20 minuten gedrukt. Organiseer je een evenement bij of in de Prodentfabriek? En benieuwd naar onze ideeën? Neem contact met ons op!

VO scholieren

CJP

VO scholieren materiaaldruk

Tekst over de workshop

Basisscholen

Tekst over de workshop geboortekaartjes stempelen