Druk je eigen poster tijdens Serieus Request

Je eigen unieke Regenwoud poster drukken met Tiny en Koen? Volg een mini workshop tussen 18 t/m 24 december tijdens het 3FM Serieus request in de glazen kas voor het ‘Stadsatelier’ van Letterpers in ‘de Nieuwe Stad’ in Amersfoort.

We hebben een prachtige collectie afbeeldingen van bomen en bladeren tot onze beschikking om mee te drukken. We drukken met bio inkt op duurzaam papier. Zo heb je én een eigen kunstwerk aan de muur én je helpt het regenwoud!

De mini workshop is geschikt voor kinderen en volwassenen van 4 tot 99 jaar oud.
Wat krijg je?
– de kans om te drukken op een oude drukpers van minimaal 70 jaar oud.
– 1 x A3 poster van duurzaam papier.
– kijkje in de keuken van het Stadsatelier.

Doneer nu via onderstaande link (vanaf 10 euro) en reserveer je plekje om te komen drukken tussen 18 t/m 24 december in ‘de Nieuwe Stad’ in Amersfoort. Een unieke ervaring voor jong en oud!

Ons streefbedrag is 1000 euro dus wij gaan samen met jullie minimaal 100 posters drukken! Zie in onderstaande link hoever wij al zijn!

https://www.npo3fm.nl/kominactie/acties/druk-je-poster


Koop kunst!

In de Glazen kunst Salon (de kas voor het Stadsatelier, Oude Fabriekstraat 18 in de Nieuwe Stad in Amersfoort) verkopen we kunst van verschillende kunstenaars uit Amersfoort en omstreken. Dit doen we tussen 18 t/m 24 december in Amersfoort tijdens Serieus Request.

Al meer dan 40 kunstenaars hebben zich al aangemeld en exposeren zij in de Glazen kunst Salon. Het werk is vanaf 18 december daar te bewonderen en te koop (gelijk meenemen, het perfecte kerstcadeau!) of via ons instagram account: @3fm_serieus_stadsatelier

Interesse om een prachtig werk aan je muur te hangen en tegelijk het goede doel te steunen? En je woont niet in de buurt? Uiteraard kunnen we het unieke werk ook naar je toesturen voor 10 euro. Dit wordt in het nieuwe jaar verzonden. Werk wat ter plekke wordt verkocht kan gelijk worden meegenomen. Mail naar tiny@stadsatelier.com voor meer informatie.

Ben je kunstenaar en wil je kunst verkopen? DM Koen op instagram: @moonen.koen
Wil je kunst kopen? Volg ons via instagram: @3fm_serieus_stadsatelier of kom langs in Amersfoort.